Yaremchuk scoort weer: “Vertrouwen van coach doet deugd”

0

Roman Yaremchuk stond afgelopen zondag weer aan het kanon voor de Buffalo’s. De Oekraïner is een vlot scorende spits geworden, want het is al het zesde doelpunt voor hem dit seizoen. Meer zelfs, de aanvaller breekt de matchen open. Maar liefst drie keer was hij het die de wedstrijd open beukte door het eerste doelpunt te maken.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

“We hebben een goeie wedstrijd gespeeld”, begon hij over de wedstrijd tegen KV Oostende. “Dit was een belangrijke overwinning maar we weten wat er nu volgt: de wedstrijd tegen Rijeka. Ik ken ze een beetje en we mogen ze niet onderschatten. Ze zijn een hele sterke ploeg dus het zal niet makkelijk worden. Ons doel blijft de poules en om dat te halen, moeten we donderdag een goed resultaat halen.”

Over zijn statistieken, kan Roman Yaremchuk alleen maar tevreden zijn. “Ik blijf elke dag hard werken en ook het vertrouwen dat de coach in mij heeft, doet deugd. We wisten dat KV Oostende zeer defensief ging spelen. Na het eerste doelpunt wisten we dat we de wedstrijd snel moesten dood maken met een tweede goal en dat is gelukt.”

Samenspel met David

Verder was er ook nog lof voor spitsbroeder Jonathan David. “Zijn passes zijn dodelijk voor de tegenpartij. Onze communicatie verloopt uitstekend, beter dan vorig jaar. De combinatie van onze kwaliteiten is een troef. Ik ben heel blij dat ik met hem kan samenspelen. Dit seizoen kan nog interessant worden als we zo blijven verder spelen”, besluit de Oekraïense spits.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in