Waasland-Beveren wil Verstraete (opnieuw)

0

Waasland-Beveren is begonnen met een één op twaalf aan de nieuwe competitie. Zoiets kan je bezwaarlijk goed noemen en dus kijken ze op de Freethiel uit naar versterkingen. En in die zoektocht is ook de naam van Louis Verstraete (opnieuw) gevallen. Enkele weken geleden liet ook coach Adnan Custovic de naam vallen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

De jonge middenvelder, Louis Verstraete is nog altijd maar twintig jaar, voetbalde al heel zijn jeugd voor AA Gent en brak er onder Hein Vanhaezebrouck door. De jongeling, toen zeventien, debuteerde tegen Anderlecht en toen ging zijn carrière gestaag omhoog. Echt veel minuten maakte hij niet, waardoor een uitleenbeurt zich opdrong.

Waasland-Beveren gaf de middenvelder een kans, gedurende anderhalf jaar. Hij maakte minuten, zorgde ervoor dat Adnan Custovic onder de indruk geraakte en hem enkel uit de selectie hield in Play Off II omdat hij op zoek moest naar een nieuw middenveld, gezien zijn huurperiode er bijna op zat.

Waasland-Beveren

Terug bij Gent zit de middenvelder opnieuw aan een goed aantal speelminuten, afgelopen weekend speelde hij zelfs een hele wedstrijd tegen KV Oostende. Maar Waasland-Beveren wil toch proberen de middenvelder opnieuw in te lijven. De Waaslanders zijn begonnen met een één op twaalf en hebben dringend versterking nodig. Komend weekend volgt de degradatietopper tegen Cercle Brugge.

Nog dit: het contract van Louis Verstraete loopt tot aan het einde van dit seizoen. Wellicht wil de middenvelder zekerheid als hij kiest voor een nieuw jaar bij Waasland-Beveren. Hij heeft momenteel een transferwaarde van één miljoen euro volgens de website Transfermarkt, maar niets lijkt erop dat AA Gent haar jeugdproduct definitief van de hand wil doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in