VOORBESCHOUWING: Wordt tweede horde richting poules genomen?

0
GntLar
Bron: Twitter KAA Gent

AA Gent speelt vanavond haar terugwedstrijd in de derde voorronde tegen het Cypriotische AEK Larnaca. De Buffalo’s moeten in eigen huis voorbij de ploeg zien te geraken als het de laatste horde richting poules wil bereiken. En de poules, dat stelde voorzitter Ivan De Witte nog eens, moet het doel worden.

De nederlaag tegen Moeskroen is verteerd. Een nieuwe uitschuiver kan vanavond niet. De Buffalo’s hebben in eigen huis ene 1-1-gelijkspel aan te vallen tegen AEK Larnaca. Daarbij doet Jess Thorup wellicht een beroep op zijn vaste elf. De vele wisselspelers die tegen Moeskroen speelden, zagen hun kans al voorbij gaan.

De Buffalo’s willen, na de laatste twee jaar en de daarbij opgelopen ontgoochelingen, doorspoelen en naar de poules van de Europa League gaan. De weg daarnaartoe lijkt open te liggen. Het Cypriotische AEK Larnaca en daarna wellicht een reisje richting het Kroatische Rijeka. Er zijn zwaardere hordes die genomen konden worden.

Weg zijn even de zorgen van de competitie. Ook al is het vroeg, maar een ploeg die de top-drie ambieerde en met amper vier gesprokkelde punten uit drie wedstrijden is begonnen, mag zich zorgen maken. Wij zijn alvast benieuwd naar wat Jess Thorup en AA Gent zullen tonen vanavond. Zij doen het, wellicht, met deze elf namen.

Nog dit: voor wie de wedstrijd vanavond live wil kijken en niet tot in de Ghelamco Arena kan (om wat voor reden dan ook). Op Canvas zal de wedstrijd live getoond worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in