VOORBESCHOUWING: Wordt doelstelling één vandaag gehaald?

0

De top-drie, een nieuwe bekerfinale en onverwachts de poules van de Europa League halen. Dat waren de drie doelstellingen van Ivan De Witte aan Jess Thorup. De Deense coach staat aan de avond waarop één van de doelstellingen kan afgevinkt worden. Duikt Gent morgen in de poules van de Europa League op?

De Buffalo’s staan er uitstekend voor, gezien de overwinning in de eigen Ghelamco Arena. Maar dat ene tegendoelpunt kan straks wel eens voor vreemde momenten zorgen in de wedstrijd. Snel zelf scoren lijkt daarbij het devies voor de Gentenaren, om naar de poules van de Europa League te gaan.

Een volledig fitte kern en mogelijk een eerste basisplaats voor Sven Kums. Als Gent zijnde heb je je goed kunnen voorbereiden op deze wedstrijd. Zeker ook gezien het feit dat er tegen Antwerp niet gevoetbald werd, echter een voordeel dat wellicht niets oplevert gezien Rijeka ook niet in competitieverband moest spelen dit weekend.

AA Gent heeft nood aan één doelpunt minstens. En aangezien de Buffalo’s deze campagne nog geen enkele wedstrijd zonder doelpunt hebben afgewerkt, lijkt dat wel goed te komen. Met Yaremchuk en Depoitre komt er alvast een nieuw koningskoppel aan de aftrap. Beiden voelen elkaar goed aan, ook al spelen ze net samen.

De verdere invulling van het elftal is, volgens ons, deze opstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in