Voorbereiding KAA Gent krijgt vorm: eerste oefenmatchen en stage liggen vast

0
KAA Gent voorbereiding zomer seizoen 2019 - 2020
(Bron: kaagent.be)

KAA Gent mag, voorlopig, door de vijfde plaats alsnog naar de Europa League. De Buffalo’s willen niets aan het toeval overlaten en oefenen in de voorbereiding van het nieuwe seizoen dan ook tegen gereputeerde tegenstanders. Tot midden juli ligt alles definitief vast. “Verdere oefenduels en onze galawedstrijd worden later nog bekend gemaakt.”

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

De troepen van Jess Thorup verzamelen op maandag 17 juni opnieuw voor de eerste veldtraining. De dagen nadien worden nog fysieke en medische testen afgelegd door de spelers. Allemaal opwarming voor wat komen zal, want de voorbereiding: da’s toch vooral wedstrijden spelen. De club maakte op zijn website de planning van hun oefenmatchen bekend.

Coupe Romain Cornelis

Zo speelt KAA Gent op 21 juni om 19.30 uur de stadsderby tegen Racing Gent (2de Amateur). De Coupe Romain Cornelis, zoals dat zo mooi heet. Een dag later oefenen de Buffalo’s tegen Zelzate (3de Amateur). Na een week van zware arbeid spelen de Gentenaars het volgende weekend tegen Merelbeke (3de Amateur) en Dikkelvenne (2de Amateur).

Oefenstage in Wageningen

Daarna volgt een trainingskamp in het Nederlandse Wageningen. Op die oefenstage zullen nog een paar oefenwedstrijden gespeeld worden. Zo zullen PEC Zwolle en Sint-Truiden VV deel uitmaken van de oefencampagne van AA Gent als tegenstanders in een oefenmatch.

Wellicht volgen er nog één of twee oefenduels, waaronder ook een galawedstrijd. Maar wie de tegenstander wordt, is nog niet bekend gemaakt.

Het programma van KAA Gent:

17 juni: eerste training 
17-18-19 juni: fysieke en medische testen
21 juni – 19u30: KRC Gent – KAA GENT 
22 juni – 14u: Zelzate – KAA GENT
28 juni – 19u30: Merelbeke – KAA GENT (Sportpark Moerkensheide – terrein JV De Pinte)
29 juni – 15u: Dikkelvenne – KAA GENT 
8 tot 13 juli: trainingskamp Wageningen (NL)
12 juli: PEC Zwolle – KAA Gent 
13 juli: STVV – KAA Gent (Heist-op-den-Berg)

De competitie start in het weekend van 26 juli. De heenmatch van de eventuele Europese wedstrijden in de tweede voorronde van de Europa League worden ook in die week gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in