Verstraete reageert na botsing Malinovskyi: “Geen enkel vermoeden dat het met opzet was”

0
Birger Verstraete Ruslan Malinovskyi Gent Genk

AA Gent kan zaterdag weer rekenen op Birger Verstraete nadat de studs van Ruslan Malinovskyi op zijn gezicht terecht kwamen. De middenvelder trainde gisteren weer mee en kwam zélf met een statement naar buiten. “De schade valt, op het blauwe oog en enkele wondjes na, nog mee”, vertelt hij op Twitter.

De massale berichtjes hield Verstraete dagenlang bij. “Ik wil jullie via deze weg bedanken voor de talrijke steunbetuigingen die ik de laatste dagen mocht ontvangen”, klinkt het. “Heb vandaag al opnieuw getraind met de groep. Op het blauwe oog en de wondjes na valt de schade mee.”

Wedstrijd tegen Antwerp

Ook hij zag na de wedstrijd de beelden. “Maar ik heb geen enkel vermoeden dat het met opzet was, eerder een ongelukkige botsing”, wilde hij het incident afsluiten. “En nu focus op de volgende wedstrijd zaterdag!”, besloot hij.

AA Gent is immers zonder punten begonnen aan Play Off I, terwijl het wel al een aantal goeie wedstrijden speelde. Zaterdag komt Antwerp op bezoek, de ideale kans om de eerste driepunter te pakken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in