Vadis Odjidja wordt nieuwe kapitein

0

Niet alleen een vernieuwd contract, ook de kapiteinsband komt weldra rond de arm van Vadis Odjidja. De Buffalo’s willen een nieuwe ploeg bouwen rond de middenvelder. Het is een teken van vertrouwen én laat voelen dat Vadis van belang is voor de ploeg.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Zoek vlak voor de aftrap niet meer naar Nana Asare bij de scheidsrechter. Het is Vadis Odjidja die de kapiteinsband rond zijn arm krijgt en bijgevolg ook de tos mag doen met de kapitein van de tegenstander. Volgens Het Laatste Nieuws weet dat het gaat om een sportieve beslissing. Hij kan als middenvelder makkelijker de communicatie voeren binnen het team.

Nana Asare

Zo zou Odjidja meer het verlengstuk van de coach kunnen worden, staat nog te lezen. Maar het hoeft geen betoog dat hij nog meer aanzien gaat krijgen binnen de groep. Nana Asare heeft echter wat moeite met de nieuwe kapitein. Hij was dat in de post-kampioenenperiode na Sven Kums.

Asare blijft wél deel uitmaken van de spelersraad, die de belangrijkste besprekingen voert met de coach en het bestuur. Toch zal hij zich moeten schikken in het feit dat de Buffalo’s nu dus van kapitein gaan wisselen. Onlangs tekende de flankaanvaller een tweejarig contract.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in