Trekt Faris Haroun op ‘Transfer Deadline Day’ alsnog naar AA Gent ?

0

Gisteravond na de 2-0 nederlaag van Antwerp tegen Zulte Waregem nam Faris Haroun ruim de tijd om de meegereisde fans te begroeten. Volgens de Gazet van Antwerpen kan dit wel eens het signaal zijn dat de Anwerp-captain alsnog naar AA Gent zou trekken.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

AA Gent heeft nog tot middernacht om transfer Haroun af te ronden

Vandaag is het ‘Deadline Day’, tot middernacht hebben de clubs nog om spelers te halen of van de hand te doen. AA Gent heeft Faris Haroun al een tijdje in het vizier, voor de Buffalo’s geniet zijn transfer de hoogste prioriteit. Maar Laszlo Bölöni vind dat Antwerp zijn kapitein niet mag laten vertrekken, Haroun is te belangrijk voor The Great Old.

Nam de geëmotioneerde Antwerp-kapitein afscheid van zijn fans

Het was een opmerkelijk beeld toen aanvoerder Faris Haroun, die gisteren trouwens 90 minuten op de bank bleef zitten, na de nederlaag zijn fans ging groeten. Toen de Antwerp aanhang zijn naam scandeerde geraakte Haroun duidelijk geëmotioneerd. Waren we getuige van zijn afscheid?

Bölöni: “Hij is de speler die de identiteit van de club in zich draagt.

Laszlo Bölöni voelt ook dat een vertrek zich opdringt, “Volgens mij was dat inderdaad zijn afscheid aan de fans, ja. Helaas. Want ik ben hoegenaamd niet akkoord met zijn vertrek. Om de eenvoudige reden dat hij mijn kapitein is en hij de speler is die de identiteit van deze club, van deze groep in zich draagt. En zo iemand raak ik niet graag kwijt.”, was de Antwerp-coach héél duidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in