Thorup na geruchten over Vanhaezebrouck: “Hadden een eerlijk en open gesprek”

0
Jess Thorup KAA Gent repo Play Sports
Bron: Play Sports

Midden deze week doken er geruchten op dat KAA Gent zou spreken met Hein Vanhaezebrouck over een terugkeer als trainer. Die gesprekken werden later door de club dan weer ontkend. Maar uiteraard las ook Jess Thorup die berichten. Ondertussen had de Deense coach van de Buffalo’s een gesprek met voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie.

Registreer je NU en krijg tot 200 euro cadeau om te wedden op wedstrijden van de Buffalo’s!

“Toen ik die geruchten las, dacht ik: waar rook is, is normaal ook vuur”, vertelde Jess Thorup in aanloop naar de match tegen Standard Luik in Het Laatste Nieuws. “Maar de voorzitter en Michel (Louwagie, red.) hadden een eerlijk en open gesprek met mij.”

“Ik geloof De Witte en Louwagie”

Moraal van het verhaal. “Ze beloofden me 100 procent dat dit verhaalbullshit‘ is. Ik geloof hen, en daarmee is dit voor mij ook afgesloten”, klinkt het nog. Toch lijkt er bij veel volgers weinig twijfel over te bestaan dat Thorup de zomer gaat overleven als trainer van de KAA Gent.

Vanavond trekt AA Gent richting Standard om een één op vierentwintig te vermijden. De Buffalo’s willen die vijfde plaats nog pakken, maar dan moet het dringend punten pakken, zeker nu Anderlecht wél wedstrijden begint te winnen. De kloof bedraagt nu vier punten met nog drie wedstrijden te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in