Standard strikt Raskin voor amper 100.000 euro

0
Raskin_standard
Bron: Twitter @Standard_RSCL

Nicolas Raskin is sinds gisteren officieel een Standard-speler. De beloftevolle Ex-Gentenaar tekende een contract voor 3,5 jaar bij de Rouches. Opmerkelijk: volgens La Dernière Heure zou Standard slechts 100.000 euro betalen voor de middenvelder.

Nicolas Raskin arriveerde eergisteren al op Sclessin om er medische testen af te leggen. Die verliepen positief en gisterenavond kwamen de clubs dan ook tot een overeenkomst.

Terugkeer naar jeugdclub

Raskin speelde tussen 2008 en 2015 al voor de jeugd van Standard en keert nu dus terug naar de heimat. Hij verlaat Gent enigszins door een achterpoortje, nadat hij het voorbije anderhalf jaar amper kansen kreeg in de Gentse hoofdmacht. Dat zinde hem niet en dus stuurde hij aan op een vertrek.

100.000 euro

Volgens La Dernière Heure zou Standard overigens maar 100.000 euro hebben opgehoest voor de talentvolle ex-Buffalo. Een peulschil voor iemand wiens carrière lange tijd een grote toekomst werd voorspeld.

De 17-jarige middenvelder, binnen een maand wordt hij 18, zal er de komende maanden meetrainen met de eerste ploeg en zijn matchen afwerken met de beloften. Zijn contract loopt 3,5 jaar met optie op één extra jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in