Standard lijkt het pleit om Nicolas Raskin te winnen

0
Raskin_Gent-tenue
Bron: YouTube KAA Gent

Nicolas Raskin staat op het punt de oversteek te maken naar Standard. Volgens Het Nieuwsblad zou de beloftevolle Gent-speler er reeds zijn medische testen hebben afgelegd. Raskin is een ex-jeugdproduct van Standard.

Vorige week staken nochtans de geruchten over een mogelijke transfer van Nicolas Raskin naar Charleroi de kop op. De club ontkende de interesse in de talentvolle middenvelder ook niet, maar tot een echt concreet voorstel kwam het tot op heden nog niet.

De transfer van Charleroi-smaakmaker Benavente naar Egypte, zou de situatie wel enigszins nog kunnen veranderen. Al zal Charleroi eerder opteren voor een meer ervaren vervanger van Benavente, dan voor Raskin.

Terugkeer naar ex-jeugdclub Standard

Een andere club die nu genoemd wordt, is Standard. Raskin voetbalde in de jeugd nog voor Standard en zou er met de eerste ploeg mogen meetrainen en zijn matchen bij de beloften mogen spelen.

Volgens Het Nieuwsblad werkte de Belgische belofte-international dinsdag zelfs al medische testen af in Luik. Van een definitieve transfer is echter nog geen sprake, aangezien de onderhandelingen nog niet volledig zijn afgerond. Maar dat het de speler menens is om Gent deze winter nog te verlaten, lijkt duidelijk.

Slechts 7 minuten in anderhalf seizoen bij Gent

Zijn laatste en enige speelminuten voor Gent, een invalbeurt van 7 minuten, dateren dan ook al van februari 2018 tegen STVV. Hij was toen de eerste speler geboren in 2000 die speelminuten kreeg in de Jupiler Pro League.

Sindsdien kwam hij onder Vanderhaeghe en Thorup nooit meer van de tribune. Hij maakte dan maar de nodige minuten vol bij de Gentse beloften. Maar een echte doorbraak bij de Gentse hoofdmacht bleef uit en zal misschien ook nooit uitkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in