Sørloth schiet meteen twee keer raak in oefenmatch

0
stage
Bron: Twitter @kaagent

Gent bereidt zich in Oliva voor op het tweede luik van het seizoen. Vandaag namen de Buffalo’s het op tegen de Duitse tweedeklasser Holstein Kiel. Nieuwkomer Alexander Sørloth wist meteen twee keer te scoren in de 6-1-overwinning.

Gent werkte vandaag zijn eerste en enige oefenwedstrijd af op stage in Oliva. De Buffalo’s begonnen meteen met de twee nieuwkomers, Thomas Kaminski en Alexander Sørloth, in de basis tegen Holstein Kiel, de nummer vijf uit de Duitse tweede klasse. De wedstrijd werd in 4 keer 30 minuten gespeeld.

En het was de nieuwe man Sørloth die in het begin alle aandacht opeiste. De sterke Noor scoorde de eerste twee doelpunten van de wedstrijd. Eerst buffelde hij een voorzet van Odjidja staalhard in doel, twintig minuten later rondde hij een snel uitgevoerde counter koelbloedig af.

Yaremchuk, met een lobje, en Limbombe, met een afstandsschot, maakten er daarna al snel 4-0 van. De Duitsers konden daar bitter weinig tegenover brengen.

En nog was het Gentse doelpuntenfestijn niet gedaan. Derijck en Dejaegere scoorden beide op hoekschop. Thoelen stopte een kwartier voor het einde nog een strafschop, maar was er in het slot toch nog aan voor de moeite na een goal van Kinsombi. Een duidelijke 6-1-zege voor Gent, dat morgen met vertrouwen terug huiswaarts kan keren.

Bekijk de Gentse doelpunten:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in