Geen Raskin en Koita op stage, wel andere belofte mee

0
Nicolas Raskin Abou Koita KAA Gent Matias Lloci
Bron: kaagent.be

KAA Gent is op dit moment op stage in het Spaanse Alicante. Op het vliegtuig was geen plaats jongeren Nicolas Raskin en Abou Koita. De 18-jarige belofte Matias Lloci mocht wel mee.

De winterstage van KAA Gent is volop bezig. Jess Thorup koos er bewust voor om maar met een beperkte groep van 24 spelers naar Spanje te vertrekken. Zo bleven onder andere Franko Andrijasevic, Renato Neto en Taiwo Awoniyi thuis.

Uitleenbeurt voor Raskin en Koita?

Ook Nicolas Raskin (17) en Aboubakary Koita (20) bleven in België. Koita leek in het begin van het seizoen nochtans bezig aan zijn doorbreek. In het begin van het seizoen kreeg hij van Yves Vanderhaeghe zelfs twee keer een basisplaats. Zijn laatste speelminuten dateert echter al van twee maanden geleden toen Abou Koita in de slotminuut tegen KV Kortrijk mocht invallen.

Voor Raskin was er dit jaar nog geen plaats bij KAA Gent. Anderhalf jaar geleden kwam het toptalent over van RSC Anderlecht, maar verder dan één invalbeurt kwam de middenvelder nog niet. Raskin laat bij de beloften wel regelmatig van zich spreken. KAA Gent zoekt voor beide jongeren een oplossing en zou hen graag een half jaar uitlenen.

Lloci wel mee naar Spanje

Voor een andere belofte was er wel plaats op het vliegtuig naar Alicante. De 18-jarige Matias Lloci wist zich blijkbaar in de kijker te spelen van Jess Thorup op training en bij de beloften.

Lloci is jonge Belg die in de zomer van 2015 overkwam van de jeugd van Zulte Waregem. De jeugdinternational is heel polyvalent en kan op heel de linkerflank uit de voeten. Hij speelde in het verleden ook al centraal op het middenveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in