OFFICIEEL: Montpellier haalt Souquet weg

0

Arnaud Souquet is weg bij AA Gent. De rechtsachter kwam één jaar geleden over van OGC Nice, maar is nu alweer vertrokken. De Fransman tekende een langdurig contract bij het Franse Montpellier. Volgens de Franse pers hebben de Buffalo’s ruim drie miljoen euro gevangen.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Eén jaar geleden kwam Arnaud Souquet over van OGC Nice. Bij de Buffalo’s kon de rechtsachter nooit echt overtuigen. Deze zomer investeerden de Gentenaars stevig op de positie van de Fransman. Onder meer Lustig en Castro-Montes kwamen over, waardoor Souquet overbodig werd.

Montpellier HSC

Een uitweg kwam er uit Frankrijk bij monde van Montpellier. De Franse club had de rechtsachter hoog op het lijstje staan en heeft deze avond de transfer ook helemaal afgerond. Volgens de Franse media heeft AA Gent nog een ruim bedrag gekregen voor de verdediger.

“Ik ben heel blij dat ik deze mythische club in de Ligue 1 mag spelen”, zegt hij op de website van zijn nieuwe club. De verdediger neemt alvast het nummer twee. Voor AA Gent speelde hij 36 wedstrijden en daarin leverde hij drie assists.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in