Odjidja ziet Gent winnen in Play Offs: “Een opsteker”

0
Vadis Odjidja KAA Gent reactie

Vadis Odjidja dirigeerde AA Gent richting een eerste driepunter in deze Play Offs. De middenvelder ziet deze zege dan ook als een begin voor wat een mooi einde van Play Off I zou moeten worden. “We zullen de volgende twee wedstrijden vol voor de winst gaan”, aldus Odjidja op de website van de club.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN DE BUFFALO’S!

Hij zag Jonathan David in de toegevoegde tijd voor de 2-3 zorgen. “We gaven niet op en bleven er in geloven. En dat heeft ook geloond”, wist de middenvelder te vertellen. “We hadden enkele goeie kansen, maar die konden we niet afmaken.”

“Oververdiende zege”

“Daardoor kon Standard tot twee keer toe gelijkmaken. Maar ik ben ongelooflijk tevreden met de oververdiende zege. In extremis winnen is altijd leuk. De afgelopen weken waren we niet altijd op de afspraak, al hadden we ook wel pech”, klinkt het nog.

“Nu resteren er nog twee matchen, die we met de getoonde mentaliteit van vandaag zullen aanpakken en waar we telkens vol voor de winst zullen gaan. Deze overwinning is een oppepper. Iedereen blijft knokken, voor elkaar én voor de trainer, voor de volle honderd procent”, besloot Vadis Odjidja.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in