Odjidja na kwalificatie: “Nu groepswinst”

0
Vadis Odjidja KAA Gent Europa League

AA Gent plaatste zich na een troosteloos gelijkspel tegen Saint Etienne voor de volgende ronde van de Europa League. De groepswinst is echter nog niet binnen, daarvoor moet het over twee weken thuis nog winnen van Oleksandrija. “We wilden winnen vandaag, zodat we daar al zeker van waren”, stelde Vadis Odjidja.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

“Het voetbal was vandaag niet goed, dus ik vind niet dat we aanspraak maakten op de overwinning”, opende de Gentse kapitein bij Sporza. AA Gent kwam nauwelijks in het stuk voor, maar tegelijk kwam het ook nauwelijks in de problemen. Thomas Kaminski moest hier en daar wel eens tussenkomen, niet meer dan dat.

Kwalificatie

“Er stond veel op het spel vandaag, dat kon je zien tijdens de wedstrijd. Maar we hebben waarvoor we gekomen zijn: de kwalificatie. Dat was het belangrijkste. Ze hebben niet veel kansen gehad. Zelfs toen we met tien vielen, hadden we de wedstrijd goed onder controle.”

Door het gelijke spel en de overwinning van Wolfsburg komen de Duitsers terug tot op één punt en spelen beide ploegen voor de groepswinst op de laatste speeldag. “De groepswinst is nu het volgende doel. We wilden winnen vandaag, zodat we daar al zeker van waren. Maar het voetbal was niet goed genoeg”, besloot de Gentse kapitein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in