Odjidja over David, Asare en Yaremchuk

0
Odjidja Vadis KAA Gent

KAA Gent speelt komende zondag op verplaatsing tegen Club Brugge. De Buffalo’s wisten zich maar nipt te plaatsen voor play-off 1, maar hopen daarin hun goede vorm door te trekken. Ook Vadis Odjidja weet dat er dan nog veel mogelijk is.

Krijg 34 keer je inzet als KAA Gent de titel pakt …

Registreer je nu snel hier!

De belangrijkste doelstelling van iedereen bij AA Gent is zonder twijfel het behalen van Europees voetbal. Voorzitter Ivan De Witte liet eerder deze week al verstaan dat hij een vierde of zelfs derde plaats ambieert in de compositie. En ook Vadis Odjija gelooft dat Gent hoger kan eindigen dat plaats zes, waar het nu staat.

“Ja, KAA Gent dwingt dit seizoen Europees voetbal af”, zegt de middenvelder vastberaden in Het Nieuwsblad. Hoe, dat weet ik nog niet. Onze volle focus gaat naar de bekerfinale. En we hebben nog de play-offs, waarin we comfortabel kunnen beginnen. Het zou mooi zijn als we nog een beetje kunnen klimmen.”

“Mooi dat Yaremchuk zo ambitieus is”

Aan de titel denkt Odjidja nog niet, in tegenstelling tot ploegmaat Roman Yaremchuk. “Ik had niet gehoord dat hij zei dat we nog kampioen zouden worden, maar het is mooi dat hij zo ambitieus is. Als Yaremchuk elke wedstrijd twee keer scoort, waarom niet?”, zegt Odjidja over de herboren spits.

In het interview krijgen twee ploegmaats van Vadis Odjidja extra lof toegezwaaid van hem. Op de vraag welke speler van Gent hij een grote toekomst voorspelt, antwoordt hij: “Jonathan David. Hij is heel rustig voor doel, sterk aan de bal, ziet de ruimtes goed. Hij kan een mooie carrière maken.”

Onderschatte Asare

Nana Asare is dan weer de meest onderschatte Buffalo volgens Odjidja. “Hij speelt altijd goed. Haalt altijd 7 of 8 op 10. We slikken weinig doelpunten langs zijn kant. Hij zegt wat hij moet zeggen en voor de rest houdt hij zich bezig. Hij is onze stille leider”, spaart hij zijn complimenten niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in