Ngadeu: “Weten dat we scheve situatie kunnen rechtzetten”

0
Michael Ngadeu KAA Gent reactie

Michael Ngadeu wil koste wat het kost vandaag de Europese lente verzekeren in en tegen Saint Etienne. De verdediger ziet bij de tegenstander een landgenoot, Harold Moukoudi, rondlopen. “Ik ken hem van bij de nationale ploeg en ben blij hem morgen opnieuw te zien”, stelt de Kameroener in Het Nieuwsblad.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

“We zijn hier om toch ons eigen spel te ontwikkelen”, opende Michael Ngadeu. “Als je kijkt naar de match in Wolfsburg, weet je dat we een scheve situatie kunnen rechtzetten. Dat moeten we ook onthouden, als het in een bepaalde fase van de wedstrijd plots toch wat moeilijker zou worden.”

Op de eerste speeldag boekten de Buffalo’s een 3-2-zege, maar na de trainerswissel vertonen de Fransen tekenen van een wederopstanding. “Ik herinner me vooral de zege van de eerste wedstrijd. Ze kenden toen een moeilijke periode, maar die ligt ook achter hen. Ze hebben een nieuwe coach en moeten ons aan een andere tegenstander verwachten”, klinkt het nog.

Landgenoot

Bij de Franse tegenstander speelt een landgenoot van Ngadeu, de 22-jarige verdediger Harold Moukoudi. Hij is geen onbekende voor de Kameroener, ook al staan beiden achteraan. “Hij is een jong talent”, sprak hij nog. “We hebben elkaar ook ontmoet bij het nationale elftal en ik kijk er naar uit om hem morgen opnieuw te kunnen begroeten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in