Neto op weg naar Cercle Brugge

0
Renato Neto AA Gent

Renato Neto neemt na dit seizoen afscheid van KAA Gent, maar meer dan waarschijnlijk niet van de Belgische velden. De middenvelder, die meer dan anderhalf jaar revalideerde na en zware blessure, is einde contract en mag vertrekken. Volgens Het Laatste Nieuws zou de Braziliaan een aanbieding van Cercle Brugge op zak hebben.

Krijg tot 200 euro cadeau en voorspel de wedstrijden van de Buffalo’s!

Meer dan zes jaar geleden streek Renato Neto neer bij KAA Gent. Hij won er de landstitel, speelde Champions League en was jarenlang een sterkhouder op het middenveld. In totaal droeg de Braziliaan over alle competitie heen 220 keer het shirt van de Buffalo’s.

Begin 2017 sloeg het noodlot echter toe. Neto zou uiteindelijk meer dan 18 maanden out zijn. In oktober vorig jaar gunde Jess Thorup in de Ghelamco Arena een korte, emotionele invalbeurt in de wedstrijd tegen Charleroi, maar Neto bleek nog lang niet fit genoeg om opnieuw een meerwaarde te zijn voor AA Gent.

Cercle Brugge

Rond nieuwjaar kreeg de 27-jarige Braziliaan te horen dat hij mocht uitkijken naar een andere ploeg. Die zou Renato Neto nu hebben gevonden. Volgens Het Laatste Nieuws tekent hij binnenkort namelijk bij Cercle Brugge, waarvoor hij ook al uitkwam tussen 2010 en 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in