Stallone Limbombe door KAA Gent-trainer Thorup naar B-kern gestuurd

0
Stallone Limbombe KAA Gent persconferentie
Stallone Limbombe (Bron: YouTube KAA Gent)

Jess Thorup heeft Stallone Limbombe vorige week naar de B-kern gestuurd. Dat liet de trainer van KAA Gent weten aan Het Nieuwsblad.

KAA Gent leek met Stallone Limbombe deze zomer een koopje te hebben gedaan. De vleugelaanvaller kwam gratis over van Royal Antwerp FC en toonde snel zijn waarde.

Limbombe had dit seizoen al een voet in 9 doelpunten (4 goals en 5 assists) in de Jupiler Pro League en in 3 doelpunten (2 goals en 1 assist) in de Croky Cup is hij in beide competities de productiefste Buffalo.

Van basis naar bank en tribune

Jess Thorup (Bron: kaagent.be)

De laatste tijd verdween hij echter meer en meer naar het achterplan bij Jess Thorup. Eind november tegen Sporting Lokeren stond hij voor het laatst in de basis, halverwege december tegen Cercle Brugge mocht Stallone Limbombe nog 12 minuten invallen.

Sindsdien zit de winger op de bank of sinds vorige week, tegen KV Oostende en tegen KV Kortrijk zelfs in de tribune.

“Zaken tussen mij en Limbombe waarmee ik niet akkoord ging”

In Het Nieuwblad heeft Jess Thorup nu uitleg bij de afwezigheid van zijn speler in de Gentse kern. “Op dit moment zit Stallone Limbombe in het B-team. Die beslissing nam ik vorige week omdat er enkele zaken tussen ons speelden, waar ik niet mee akkoord ging”, legt de trainer uit.

Of dat wil zeggen dat KAA Gent in de laatste dagen nog een andere club zoekt voor Limbombe is niet geweten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in