Laatste Europese horde voor poules bekend: naar Kroatië of Schotland

0
Tegenstander KAA Gent
Website: KAA Gent

AA Gent kent de laatste horde voor de poules van de Europa League wenken. Ivan De Witte zei het gisteren nog in Sports Late Night, de groepsfase moet het doel zijn. Wel ze moeten eerst voorbij AEK Larnaca zien te geraken alvorens te spelen tegen het Kroatische Rijeka of het Schotse Aberdeen.

AA Gent dankt KV Mechelen. In plaats van de bekerfinale winnend af te sluiten en zo naar de poules van de Europa League te gaan, heeft het voorrondes moeten afwerken. Het ging vlot voorbij Viitorul Constanta en zal donderdag ook vol aan de bak moeten tegen het Cypriotische AEK Larnaca.

Als het daar voorbij geraakt in twee wedstrijden, donderdag wordt de heenwedstrijd afgewerkt in Cyprus, zullen de Buffalo’s het opnemen tegen het Kroatische Rijeka of het Schotse Aberdeen. Dat zou de laatste horde zijn alvorens de poules van de Europa League te bereiken, wat nog altijd de doelstelling is.

De Buffalo’s weten alvast dus wat te doen. Ze ontliepen wel kleppers als Torino en Spartak Moskou. Dit zou, voor de Gantoise, een haalbare kaart moeten zijn. De wedstrijden worden gespeeld op 22 en 29 augustus. Gent speelt eerst een thuismatch, alvorens af te reizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in