Kapitein Vadis: “Eind goed, al goed”

0

Vadis Odjidja mocht het ook na de wedstrijd tegen KV Kortrijk komen uitleggen. De Gentse kapitein, die ook afgelopen week negentig minuten voetbalde, was uiteindelijk niet geschorst na zijn rode kaart tegen Zulte Waregem. “We gaven hen vertrouwen”, sprak hij.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

AA Gent nam pas in de tweede helft afstand van KV Kortrijk na doelpunten van Michael Ngadeu en Jonathan David. Jess Thorup moest zijn stem tijdens de rust ook even verheffen omdat de eerste helft gewoon niet goed genoeg was van de Buffalo’s.

“Knokken hard”

“We begonnen niet top aan de wedstrijd en zo gaven we Kortrijk vertrouwen. Het vele balbezit mondde te weinig uit in kansen”, vond Vadis Odjidja op de website van de club. “Maar uiteindelijk winnen we. Eind goed, al goed”, vertelde hij nog.

“Tijdens de rust werd er inderdaad gezegd waar het op stond. Eenmaal uit de kleedkamer was iedereen terug op post en zijn we over Kortrijk gegaan”, klinkt het nog bij de aanvoerder. “Kwalitatief was het toen veel beter. Een geruststelling dat we elke match scoren? Daar knokken we vooral hard voor”, besloot de kapitein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in