Kaminski beseft: “Verliezen betekent dat Play Off I een moeilijk verhaal zal worden”

0

Vanavond ontvangt AA Gent Antwerp, een ploeg in vorm. De Buffalo’s pakten nog geen enkel punt en willen daar tegen The Great Old verandering in brengen. “Maar we krijgen wel complimenten voor ons voetbal”, zegt Thomas Kaminski in Het Nieuwsblad. “Het zou erger zijn als we geen kansen bij elkaar zouden voetballen.”

AA Gent heeft al drie goeie wedstrijden achter de rug, maar bleef wel telkens puntenloos achter. “We hebben onze start gemist”, vertelt de doelman. “Nu volgen er inderdaad twee bijzonder belangrijke duels. We willen nu vooral een goed einde breien aan deze Play Offs en daarvoor moeten we inderdaad onze kansen grijpen. Het zijn vaak kleine momenten die beslissend blijken.”

“Verliezen is uit den boze”

Antwerp is een ploeg die haar momenten wel pakt. Zo had het op Anderlecht niet moeten winnen, maar deed het dat wel. “Verliezen is uit den boze”, weet Kaminski. “Anders wordt het voor ons een moeilijk verhaal in Play Off I. Dat leeft in onze groep: we moeten er dit weekend staan en winnen. We hebben afgesproken om ons telkens te focussen op de volgende wedstrijd en niet te denken aan die bekerfinale.” Maar eerst dus Antwerp …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in