Kaminski houdt nul: “Het stond goed”

0
Thomas Kaminski AA Gent reactie

Thomas Kaminski had er zich veel meer van verwacht, maar kijk. Na negentig minuten voetballen heeft hij zich op twee ballen moeten tonen, de rest was redelijk makkelijk werk voor de doelman. Hij zag AA Gent ook op de juiste momenten prikken en trok zo de zege over de streep.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

“We hebben een puike wedstrijd gespeeld”, vond de kapitein, bij afwezigheid van Vadis Odjidja. “Zowel aanvallend als verdedigend stonden we goed. Nochtans was het niet evident. Bij zo’n vroeg doelpunt weet je dat je nog kansen zal tegen krijgen, dat is een normaal spelverloop. Maar we hebben heel goed stand gehouden.”

“We hebben een mentaal sterke ploeg en we proberen zo weinig mogelijk te panikeren, ook bij een achterstand. Dat zag je ook in Wolfsburg”, klonk het nog bij de goalie op de website van de club. “Dat was een aandachtspunt sinds de laatste weken, want het gebeurde iets te vaak. Vandaag hebben we dat goed gedaan door wél eerst te scoren en zo te winnen.”

Uitcomplex

En zo is het uitcomplex van AA Gent helemaal weg. “We hebben een boost gekregen door in Wolfsburg te gaan winnen“, vertelt Thomas Kaminski. “Vooral omdat we terugkwamen na een achterstand, een aandachtspunt zoals ik zei. Het klopt dat deze match er snel was, maar we hadden het vertrouwen en dat hebben we getoond”, besloot de goalie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in