‘Kameroens international op weg naar Gent’

0

Het is AA Gent menens om volgend seizoen mee te strijden voor een plekje bij de eerste drie. Nadat eerder al enkele transfers werden afgerond, waaronder die van Mikael Lustig, zijn de Buffalo’s nu ook bezig om Michael Ngadeu aan te werven. Hij speelt momenteel bij Slavia Praag, dat Racing Genk wist uit te schakelen in de Europa League.

WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT? KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

De 28-jarige verdediger, die ook op het middenveld kan spelen, moet bij AA Gent de vijfde defensieve versterking worden. Nadat eerder al Jan Van den Bergh (Beerschot), Mikael Lustig (Celtic), Alessio Castro-Montes (Eupen) en Reuben Yem (AS Trencin) tekenden voor de Buffalo’s, hebben ze nu dus hun zinnen gezet op Michael Ngadeu.

Africa Cup

Momenteel is de Kameroense international actief op de Africa Cup en dat zelfs als basisspeler. Kameroen plaatste zich voor de achtste finales van het toernooi, waarin het zal spelen tegen Nigeria. De verdediger is basisspeler bij de Kameroense nationale ploeg.

Dit seizoen lag hij onder contract bij Slavia Praag, dat Racing Genk en Sevilla uitschakelde in de Europa League. De Buffalo’s hebben een bod neergelegd en dat wordt in beraad genomen door zijn huidige club. De Kameroener zou wel pas aansluiten na de Africa Cup (en vermoedelijk ook na een weekje rust). Meer over zijn carrière lees je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in