Kalinic legt verrassende wissel uit: “Blessure, hopelijk niet te ernstig”

1
Kalinic KAA Gent
YouTube KAA Gent

De vervanging van Lovre Kalinic bij KAA Gent deed zondag heel wat fans van de Buffalo’s vreemd opkijken. Toch was de reden vrij eenvoudig. De Kroatische doelman had zich geblesseerd in de eerste helft.

“Bij het uittrappen kreeg ik een steek in mijn kuit. Ik wou geen risico’s nemen en de dokter raadde me een wissel aan. Ik had echt wel last dus het was geen optie om verder te spelen. Ik hoop dat het niet te ernstig is. De testen zullen uitwijzen hoe erg het is”, zei Kalinic na de wedstrijd op website van AA Gent.

“Excuses aan alle supporters”

De doelman kwam ook terug op de zware nederlaag tegen Racing Genk. Aan de rust stond het toen al 1-3. De wedstrijd zou, na een tweede helft met Yannick Thoelen in doel, eindigen op 1-5. Deze derde thuisnederlaag op een rij zou een dag later de kop kosten van trainer Yves Vanderhaeghe.

“Het was heel erg vandaag. Dit mag echt nooit meer gebeuren. Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle supporters want we hebben niks getoond. Tegen een ploeg als Genk moet je er staan en dat was niet het geval. Zonder de juiste mentaliteit kan je gewoon niet winnen”, is Kalinic streng.

“Gesproken tegen elkaar”

“Ik snap de kwaadheid van de supporters. De laatste drie thuiswedstrijden haalden we nul punten en telkens kregen we te gemakkelijke doelpunten tegen”, erkent de doelman de problemen bij AA Gent.

Ondanks de crisissfeer kijkt Kalinic ook vooruit: “Na de wedstrijd werd er veel gesproken tegen elkaar maar wat daar gezegd werd, houd ik voor mezelf. Nu moeten we de volgende twee weken gebruiken om goed na te denken en onszelf ten volle te focussen op de volgende wedstrijden.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in