Kalinic, mogelijk weer in doel tegen Cercle, gespot in Engeland

0
Kalinic KAA Gent
YouTube KAA Gent

Staat Lovre Kalinic vrijdag opnieuw in doel tegen Cercle Brugge? De doelman miste de bekermatch tegen Sint-Truiden door een blessure aan de voet, maar zou tegen Cercle weer inzetbaar zijn. Al lijkt er ook een transfer richting Aston Villa te spelen. 

In de beker was het de beurt aan Yannick Thoelen om het Gentse doel te verdedigen. De keeper deed dat meer dan behoorlijk en bewees dat hij nog steeds van waarde kan zijn voor de Buffalo’s. 

Maar voor de competitiematch tegen Cercle Brugge kan Thorup waarschijnlijk opnieuw beroep doen op Lovre Kalinic, die momenteel met een lichte voetblessure kampt. Voor de match tegen STVV wees onderzoek nog uit dat er teveel vochtophoping was in de voet, maar dat zou tegen vrijdag van de baan moeten zijn. 

Wel is het nog maar de vraag of Kalinic opnieuw zijn plaats onder de lat zal krijgen van Thorup. Met Thoelen een volledige wedstrijd in doel wisten de Buffalo’s steeds de match winnend af te sluiten. Thoelen is misschien wel de talisman die Gent nodig heeft, wil het opnieuw een Play-off 1-plek afdwingen. 

Bovendien is Kalinic niet aan zijn allerbeste seizoen bezig bij Gent. Akkoord, de Kroaat heeft zeker zijn strepen verdiend sinds zijn aankomst in de winter van 2017, maar dit seizoen loop het toch wat minder.

Sommigen twijfelen echter of de blessure niet eerder een geval is van ‘transferitis’. Kalinic werd de voorbije uren namelijk gesignaleerd op de luchthaven van Birmingham. Naar verluidt zou de boomlange doelman dicht bij een transfer staan naar Aston Villa. De club uit Birmingham is voorlopig actief in de Championship, de Engelse tweede klasse, waar het op een 8e plaats staat. 

Kalinic werd gesignaleerd op de luchthaven van Birmingham:

Blijkbaar heeft Aston Villa al langer een oogje op de doelman:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in