Jonathan David scoort opnieuw: “Leg mezelf geen druk op”

0

Jonathan David is een scoringsmachine dezer dagen. De Canadees zit immers aan zes doelpunten in de Jupiler Pro League en ook Europees doet hij het aardig. Ook tegen KV Kortrijk liet hij zijn machine demonstreren in de Ghelamco Arena. “Een assist van Vadis? Nee hoor, die bal viel gewoon goed”, lachte hij op de website van de club.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Onder de vleugels van Yves Vanderhaeghe kwam Jonathan David aan de oppervlakte bij AA Gent. Zelfs hij leek trots op wat zijn ex-pupil momenteel laat zien. Weer een doelpunt in competitieverband, een doelpunt achter op Dieumerci Mbokani.

“Wat het beste is voor mij, is het beste voor de club”, opende Jonathan David. “Ik leg mezelf niet teveel druk op om te scoren.”

“Keeper begon me te enerveren”

“Voor rust hadden we het nochtans moeilijk tegen een zeer goed gepositioneerd KV Kortrijk”, sprak de flankaanvaller nog. “Een gebrek aan frisheid was het niet. Je hebt gewoon nu eenmaal van die wedstrijden.” Overigens speelde AA Gent met tien nieuwe namen dan in de bekerwedstrijd.

Gelukkig liep het in de tweede helft wél. “Het was toen veel beter. De keeper begon me te enerveren”, lachte hij. “Ik bleef kalm en kon uiteindelijk toch scoren. Een assist van Vadis? Nee hoor, de bal viel gewoon goed, een assist zou ik het niet noemen”, genoot de jonge Canadees.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in