Thorup moest roepen tijdens de rust: “Ik voel het nog”

0
Jess Thorup KAA Gent persconferentie 6b

Jess Thorup was na de wedstrijd tegen Kortrijk spraakzaam. Tijdens de rust heeft de coach alvast geroepen in de kleedkamers. “Ik kan me niet herinneren dat ik al zo kwaad ben geweest tijdens de rust”, sprak hij bij Sporza met een licht hese stem.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

AA Gent nam pas in de tweede helft afstand van KV Kortrijk na doelpunten van Michael Ngadeu en Jonathan David. “Ik wil deze eerste helft het liefst zo snel mogelijk vergeten”, vertelt Jess Thorup. “Ik kan mij niet herinneren dat ik al zo kwaad ben geweest tijdens de rust.”

“Spelers wakker maken”

“Ik voel het nog altijd wat in mijn keel van het roepen, maar ik moest de spelers wakker maken.” En het hielp, want een kopbal van Ngadeu, een geplaatst schot van Jonathan David en twee afgekeurde doelpunten van Giorgi Kvilitaia zorgden voor een betere tweede helft.

“Na de rust hebben ze wel getoond dat ze kunnen opstaan als een team. Dan speelden ze wel zoals het moest, zowel in balbezit als balverlies. Het belangrijkste is dat we de drie punten pakken, maar we moeten ook leren uit die eerste helft”, besloot de Gentse coach.

Persconferentie na KAA Gent – KV kortrijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in