Stem op de meest verdienstelijke speler van het seizoen voor de Jean-Claude Bouvy-trofee

0
Jean-Claude Bouvy-trofee KAA Gent 2018-2019
Bron: kaagent.be

De Supportersfederatie van KAA Gent reikt binnenkort opnieuw de jaarlijkse Jean-Claude Bouvy-trofee uit. Die prijs gaat naar de meest verdienstelijke speler van het seizoen. Abonnees van Gent bepalen de winnaar door een online stemronde.

Krijg tot 200 euro cadeau en voorspel de wedstrijden van de Buffalo’s!

Al sinds 1979 geeft de Supportersfederatie van KAA Gent jaarlijks een prijs aan de speler die volgens de fans de meeste verdienstelijke was van het afgelopen seizoen.

De trofee draagt sinds 1986 de naam van Jean-Claude Bouvy. Dit ter nagedachtenis van de Congolees-Belgische voetballer die vijf seizoenen voor de Buffalo’s speelde en er uitgroeide tot publiekslieveling. Op 26-jarige leeftijd kwam hij echter om het leven bij een verkeersongeluk.

Stemming geopend

De Jean-Claude Bouvy-trofee heeft heel wat mooie namen op de erelijst staan met Frédéric Herpoel als recordhouder die vier keer won. Vorig jaar ging de prijs naar verdediger Samuel Gigot.

De stemming voor dit jaar is vandaag geopend op de website van KAA Gent. Iedere abonnee kan één keer stemmen. Daarvoor moet je je persoonlijke top drie doorgeven waarbij kan gekozen worden tussen alle spelers die deel uitmaken van de A-kern. Stemmen kan tot en met zondag 12 mei.

Wie wint dit jaar de Jean-Claude Bouvy-trofee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in