Huurling keert terug: “Wil ze laten zien hoe goed ik ben geworden”

0
Tesfaldet Tekie Zweden

De 22-jarige Tesfaldet Tekie werd dit seizoen uitgeleend aan het Zweedse Östersunds FK. Komende zomer keert hij in principe terug naar AA Gent en hij heeft een doelstelling: “Ik wil iedereen in Gent laten zien hoe goed ik ben geworden”, wordt de huurling geciteerd in de Zweedse pers.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN

De centrale middenvelder werd begin vorig 2018 meteen voor anderhalf jaar uitgeleend aan de Zweedse eersteklasser Östersunds FK. Normaliter keert hij terug en vat hij de trainingen over een weekje weer aan bij AA Gent. Het contract bij de Buffalo’s loopt nog tot 2021.

“Gent gelooft in mij”

“Het idee was dat ik zoveel mogelijk wedstrijden zou spelen en mezelf verder zou ontwikkelen”, klinkt het in de Zweedse pers. Hij kwam begin 2017 toe in de Ghelamco Arena, maar kon zich niet doorzetten waardoor een uitleenbeurt zich opdrong.

”Ik heb het gevoel dat ik dat heb gedaan en wil iedereen in Gent laten zien hoe goed ik ben geworden. De club leende me uit maar verlengde ook mijn contract met een jaar omdat ze in me geloven”, besloot Tesfaldet Tekie, die uitgespeeld kan worden als centrale middenvelder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in