Meer dan helft tickets voor KAA Gent – HNK Rijeka nog te koop

0

De ticketverkoop voor de playoffwedstrijd van KAA Gent voor de Europa League verloopt moeizaam. Meer dan de helft van de plaatsen in de Ghelamco Arena zijn één dag voor de wedstrijd tegen HNK Rijeka nog niet verkocht.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

De eerste twee wedstrijden van KAA Gent in de voorronde van de Europa League, tegen Viitorul Constanta en AEK Larnaca, waren gratis voor abonnees. Het bestuur van de Buffalo’s besliste om voor de cruciale wedstrijd voor de poulefase tegen het Kroatische HNK Rijeka wel geld te vragen.

Die beslissing zou wel eens vervelend kunnen uitpakken. Iets meer dan een dag voor de Europese wedstrijd is meer dan de helft van de tickets nog te koop. Dat leert ons een snelle blik op het ticketcenter op de website van de club.

Te dure prijzen?

Hier en daar klinkt op sociale media kritiek op de (te?) dure ticketprijzen. De tickets kosten 15 euro (tribune 2 en 4), 20 euro (tribune 3) of 30 euro (tribune 1).

Toch zijn er ook heel wat oproepen om KAA Gent te komen steunen, zowel vanuit de club als van fans. Bij winst verschaft blauw-wit zich namelijk een mooie uitgangspositie om zich volgende week in Kroatië te plaatsen voor de poulefase van de Europa League.

“Without you, we can nog achieve this big result!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in