GOLD CUP: Scorende David kan uitschakeling Canada niet voorkomen (video)

0
Jonathan David Canada Rug viering

Jonathan David heeft weer gescoord, maar opnieuw was het niet genoeg om de wedstrijd winnend af te sluiten. Canada is uitgeschakeld op de Gold Cup. David zal nu dus binnenkort terugkeren naar AA Gent om de trainingen te hervatten. Haïti gaat een ronde verder, ondanks een dubbele achterstand. Het won met 3-2.

WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT? KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

De Canadezen hadden de eerste helft onder controle en kregen ook de meeste kansen. Jonathan David begon weer vanaf de aftrap en na een kwartier wist onze jonge parel de score te openen na een slim genomen vrije trap van zijn nog jongere ploegmaat Alphonso Davies.

Tien minuten later stonden de Haïtianen op een dubbele achterstand na een doelpunt van Lucas Cavallini: 0-2 en Canada leek op weg naar een simpele zege én de halve finale in de Gold Cup, maar dat was buiten de tegenstander gerekend. Zij hadden vaker de bal en vlak voor de rust werd de ommekeer ingezet met de 1-2.

Terugkeer Haïti in tweede helft

Halfweg de tweede helft was de terugkeer voor Haïti compleet toen Hervé Bazile een penalty binnen schoot. Zes minuten later schoot Wilde Donald Guerrier de winnende treffer voor Haïti. Geen halve finale voor Canada en Jonathan David.

Samenvatting Haïti – Canada:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in