Gent wint ook van Griekse nummer vijf Aris (video)

0

AA Gent blijft foutloos in de voorbereiding. Na de ietwat gemakkelijkere oefenwedstrijden, speelde het zaterdag tegen de Griekse subtopper Aris Thessaloniki. Maar kijk, ook dat was voor de Buffalo’s van Jess Thorup geen enkel probleem: het werd 3-0.

Voorspel de wedstrijden van KAA Gent en krijg een bonus met de code ‘KAAGentFans’

Jess Thorup, de Deense coach van AA Gent, koos ervoor om nieuwkomer Mikael Lustig in de basis te droppen. Het was meteen zijn debuut voor de Buffalo’s nadat hij overkwam van Celtic.

De Zweedse international liet zich ook meteen opmerken. Hij zorgde vrijwel meteen voor een assist. Giorgi Beridze kopte op zijn voorzet zijn zesde doelpunt van de voorbereiding tegen de touwen: 1-0. Daarmee trokken we ook richting kleedkamers.

Yaremchuk en Sylla

De Buffalo’s bleven ook in de tweede helft de betere ploeg. Timothy Derijck miste eerst nog een strafschop, maar Roman Yaremchuk zette een kwartier voor tijd van op de stip de dubbele voorsprong op het bord. Mamadou Sylla, terug van een uitleenbeurt aan zowel Zulte Waregem als Sint Truiden, zorgde voor de 3-0.

AA Gent heeft zo zijn vijfde oefenwedstrijd winnend afgesloten. Volgende week oefenen de Buffalo’s tegen Sint-Truiden VV.

Samenvatting KAA Gent – Aris Thessaloniki

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in