Buffalo’s winnen ook tweede oefenmatch

0
KVV Zelzate - KAA Gent oefenmatch

AA Gent heeft ook haar tweede oefenwedstrijd, dit keer tegen KVV Zelzate, winnend afgesloten. Een grote verrassing is het niet, de doelpuntenmakers des te meer. Andrijasevic en Sylla, goed voor drie doelpunten, mochten vorig seizoen nog vertrekken bij de Buffalo’s.

WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT? KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Een dag na de gewonnen Coupe Romain Cornelis was het opnieuw werken geblazen voor Jess Thorup en zijn manschappen. Jari De Busser, Alessio Castro-Montes, Ibrahima Cisse, Thibault De Smet, Nana Asare, Brecht Dejaegere, Eric Smith, Franko Andrijasevic, Philip Azango, Jossué Dolet en Adel Al Masude kregen van de Deen te horen dat ze mochten beginnen aan de eerste helft.

Twee keer Andrijasevic

En het werkte, want op het half uur had Andrijasevic al twee keer weten te scoren, telkens op een assist van een bedrijvige Smith. De warme temperaturen bleken echter pas in de tweede helft voor de nodige problemen te zorgen.

Sylla en Beridze

Met een volledig nieuw elftal (dit was de opstelling: Timothy Martin, Arnaud Souquet, Joshua Veeckman, Timothy Derijck, Reuben Yem, Anderson Esiti, Vadis Odjidja, Tesfaldet Tekie, Cederick Vandaele (77’ Matisse Samoise), Giorgi Beridze en Mamadou Sylla) kwam tegenstander Zelzate er helemaal niet meer uit. Sylla, die terugkeerde van Zulte Waregem, zorgde voor de 0-3.

Niet veel later was het aan Giorgi Beridze om voor de vierde Gentse treffer te zorgen. Meteen was dat ook de eindstand. Voor AA Gent dus de tweede gewonnen oefenwedstrijd op rij. Komende vrijdag wachten de Buffalo’s de verplaatsing naar Merelbeke.

Samenvatting tweede oefenmatch:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in