VIDEO: Gent blijft winnen, dit keer tegen Merelbeke

0
Merelbeke - KAA Gent oefenmatch

AA Gent werkte vrijdagavond een oefenduel af tegen KFC Merelbeke. Zij spelen straks in de tweede amateurklasse van het Belgische voetbal. En opnieuw werd er redelijk vlot gescoord, een manco dat vorig seizoen ontbrak tijdens Play Off I.

WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT? KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Na oefenzeges tegen Racing Gent (0-2) en KVV Zelzate (0-4) speelde KAA Gent deze keer tegen KFC Merelbeke. Jess Thorup begon aan de wedstrijd met Jari De Busser, Nana Asare, Igor Plastun, Ibrahima Cissé, Aessio Castro-Montes, Eric Smith, Louis Verstraete, Anderson Esiti, Franko Andrijasevic, Mamadou Sylla en Giorgi Kvilitaia.

Kvilitaia en Cissé voor rust

Al heel snel opende Giorgi Kvilitaia de score, maar lang duurde die voorsprong niet. Merelbeke zorgde voor een wederwoord, wat zorgde voor een gelijkmaker. Op het half uur bracht Cissé de bezoekers weer op voorsprong. Deze keer zouden de Buffalo’s dat niet meer weggeven.

Vier goals na pauze

Na de pauze ging Thorup nog een kwartier verder met de jongens die in de eerste helft hadden gespeeld. Maar op het uur ging de Deense coach dan toch aan het wisselen. Een volledig nieuw elftal werd tussen de lijnen geworpen en Merelbeke zou het uiteindelijk geweten hebben.

Een fris Gent scoorde in een aantal minuten twee keer via Giorgi Beridze (1-3) en Roman Yaremchuk (1-4). Dat Bezus nog een strafschop miste, is slechts een voetnoot. Beridze zou uiteindelijk de 1-5 nog maken. Roman Bezus zou vlak voor het einde nog voor de 1-6-eindstand zorgen.

Samenvatting Merelbeke – KAA Gent:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in