VIDEO: Opnieuw een oefenzege met grote cijfers

0
Dikkelvenne KAA Gent oefenmatch

AA Gent heeft ook haar vierde oefenwedstrijd winnend afgesloten. Net als de voorbije oefenwedstrijden deden de Buffalo’s dat met ruime cijfers. Het scoringsprobleem lijkt vooralsnog opgelost, benieuwd of dat volgende week ook nog zo zal zijn, als de tegenstand wat zwaarder zal worden.

WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT? KRIJG EEN BONUS BIJ JE EERSTE STORTING MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Jess Thorup bracht het elftal tussen de lijnen dat gisteren tegen Merelbeke een half uur speelde. De Busser (46’ Martin), Derijck, Rosted, Odjidja, Owusu, Bezus, Tekie, Yem, Beridze, Yaremchuk en Dejaegere speelden elk een uur, op De Busser na.

En net als tegen Merelbeke een dag eerder, zouden de Buffalo’s snel weer een voorsprong bij elkaar voetballen. Beridze zou al snel voor de eerste twee doelpunten zorgen. En in de tropische hitte, zou Gent het gaspedaal niet loslaten. Via Derijck, Rosted en Yaremchuk stond het halfweg 0-5.

Bezus legt eindscore vast

Het tempo zakte na de rust en ook de doelpunten bleven achterwege. Toch liet ene Roman Bezus zich nog eens opmerken vlak voor Jess Thorup zijn elftal dat hij vrijdag een uur had laten spelen, in de wei stuurde. Gent bleef druk ontwikkelen en speelde bij momenten de thuisploeg helemaal zoek.

Bij zo’n heerlijke combinatie tussen Louis Verstraete en Mamadou Sylla besloot de Senegalese aanvaller op de paal. Gent drong vervolgens niet meer verder aan en toonde zich tevreden met deze overtuigende oefenzege.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in