Gent legt Beerschot Wilrijk-verdediger vast voor volgend seizoen

0
Van_den_Bergh
Bron: Twitter @beerschot_wlrk

Gent is volop in de weer om zich na de winterstop opnieuw richting een Play-off 1-plek te voetballen. Met doelman Kaminski zijn ze al zo goed als rond en ook aanvaller Sørloth staat op de verlanglijst. Maar de Buffalo’s denken ook al verder en strikten vandaag al een eerste zomerversterking.

Gent heeft zijn oog namelijk laten vallen op Beerschot Wilrijk-speler Jan Van den Bergh. De 24-jarige Belg is bij de club uit 1B na dit seizoen einde contract en kon ook voor STVV kiezen.

Maar Van den Bergh kiest dus voor Gent, dat hem tegen een beperkte transfersom ook al graag deze transferperiode had vastgelegd. Beerschot Wilrijk weigerde echter daarop in te gaan, aangezien Van den Bergh hen nog goed van pas kan komen in de strijd om promotie naar 1A.

Beerschot Wilrijk deed de speler overigens zelf nog een ultiem aanbod om zijn contract te verlengen, maar Van den Bergh kon niet aan de lokroep van een club als Gent weerstaan.

Van den Bergh zal het seizoen daarom nog uitdoen bij zijn huidige club. Daarna verhuist de centrale verdediger transfervrij voor drie seizoenen naar de Ghelamco Arena.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in