“Voetbal van Gent is leuk, maar ze hebben zichzelf de das omgedaan”

0
Gilles De Bilde Marc Degryse analist VISTA
Bron: VISTA

AA Gent is zonder punten begonnen aan de Play Offs. De Buffalo’s speelden wel aardig, maar vergaten het af te maken. “Ze doen zichzelf de das om”, klinkt het bij VISTA-panel, dat overigens vol lof is. “Het voetbal is wel leuk om naar te kijken.”

Krijg tot 200 euro cadeau en voorspel de wedstrijden van de Buffalo’s!

“AA Gent heeft te weinig gekregen. Zeker tegen Standard verdienden de Buffalo’s te winnen. Het voetbal is gewoon beter dan bij Anderlecht. Of het een kwestie van efficiëntie is? Ze hebben vooral zichzelf de das omgedaan”, luidde het bij analisten Gilles De Bilde en Marc Degryse, waarna een opsomming volgt.

“Gaan nog wedstrijden winnen”

“Eerst Vadis Odjidja met zijn rode kaart tegen Club Brugge, daarna volgde Birger Verstraete met die strafschopfout tegen Standard. Je schiet jezelf daarmee in de voet. Al had Roman Yaremchuk altijd moeten scoren vijf minuten daarvoor. Het voetbal was wel goed en leuk om naar te kijken. Ze gaan nog wedstrijden winnen.”

“Ik denk dat ze snel duidelijkheid willen voor die vierde plaats, want in de bekerfinale tegen KV Mechelen weet je nooit. Ze steken heel veel energie in hun wedstrijden. Of zich dat gaat bekopen? Antwerp houdt het ook al twee jaar vol”, besloot het panel van de online talkshow. Komend weekend komt de Antwerpse club op bezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in