Ex-spits Pedersen moet stoppen met voetballen

0
Nicklas Pedersen FC Emmen

Het is niet met de volle goesting, maar Nicklas Pedersen zal er zich bij neer moeten leggen. De Deense aanvaller moet het profvoetbal voorgoed naast zich neerleggen, nadat hij ook in Nederland weer geblesseerd raakte. De 31-jarige spits speelde in het verleden bij AA Gent.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN DE BUFFALO’S!

De periode van Nicklas Pedersen in België begon in 2012, toen hij in het zog van Harm van Veldhoven mee naar KV Mechelen kwam. Eén seizoen had hij nodig om de Gentse bazen te overtuigen om een serieus bedrag neer te tellen.

Pedersen scoort tegen Standard

In het eerste seizoen kwam de aanvaller nog vaak aan spelen, maar scoorde slechts vijf keer. Eén jaar later werd Gent kampioen en speelde Pedersen een belangrijke rol in de Play Offs. Toen wist hij drie keer te scoren, waaronder een pareltje op het veld van Standard.

Knieblessure

Na omzwervingen bij KV Oostende, KV Mechelen terug en FC Emmen moet de Deense spits nu noodgedwongen een punt achter zijn carrière zetten. Knieproblemen zorgden er al voor dat hij sinds eind januari niet meer aan spelen toekwam bij de Nederlandse promovendus, dat zich wist in de Eredivisie te houden. Woensdag krijgt hij de kans om zijn laatste publiek te groeten tijdens de rust.

View this post on Instagram

CHAMPIONS🏆 @kaagent

A post shared by Nicklas Pedersen (@nicklaspedersen14) on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in