AA Gent slaat ook op ‘Transfer Deadline Day’ toe en haalt met Dylan Mbayo een 17-jarig toptalent van Lokeren

0
Dylan Mbayo Sporting Lokeren viering
Dylan Mbayo bij Sporting Lokeren

AA Gent heeft beet op ‘Transfer Deadline Day’, de Buffalo’s hebben zich versterkt met het 17-jarige goudhaantje van Lokeren. Een transfer waar ze bij de buren niet mee kunnen lachen, daar Dylan Mbayo bekend staat als uitzonderlijk talent.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Dylan Mbayo bereikt een overeenkomst met AA Gent

Op de website van Sporting Lokeren staat te lezen dat Dylan Mbayo een overeenkomst bereikte met de Buffalo’s. “Het jonge talent, dat de jeugdreeksen van Sporting Lokeren doorliep, verlaat Sporting Lokeren dus kort voor het einde van de transferperiode op uitdrukkelijke vraag van zijn vader. Op Daknam lag al enige tijd een voorstel klaar, maar dat bleek niet voldoende voor de entourage van Mbayo. Verdere details over de transfer zijn er tot dusver niet.”, liet Lokeren op zijn website noteren.

Bij Lokeren is men niet te spreken over de transfer van Mbayo naar de Buffalo’s

Bij Lokeren is men niet te spreken over de transfer van Dylan Mbayo. De Belgische Congolees maakte afgelopen jaar, op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie in 1A, zijn debuut voor Sporting Lokeren. Ook in de eerste 4 wedstrijden in de Proximus League dit seizoen kwam hij telkens in actie. Op de 6 wedstrijden die hij reeds speelde voor Lokeren scoorde hij al 1 doelpunt en liet ook al een assist optekenen.

In het verleden was er al meermaals buitenlandse interesse voor de jonge Belg, maar daar ging hij nooit op in. Zijn vader is Marcel Mbayo en speelde in 2 periodes voor Lokeren, tussen 1999 en 2001 en tussen 2006 en 2011.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in