Depoitre scoort eerste doelpunt: “Nog eens juichen was leuk”

0

Gemengde gevoelens bij Laurent Depoitre na de wedstrijd tegen Moeskroen. De spits vierde zijn rentree in de basis bij AA Gent, kwam tot scoren, maar verloor de wedstrijd. “Deze match hadden we nooit mogen verliezen”, stelt de aanvaller op de website van de club.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Het was, na de terugkeer naar AA Gent, de eerste basisplaats voor Laurent Depoitre. De spits zette de Buffalo’s op voorsprong, maar nog voor de rust zag de Gantoise die omgezet worden in een achterstand. Een antwoord op de aankomende nederlaag kwam er echter nooit.

Deze match hadden we nooit mogen verliezen”, klinkt Laurent Depoitre. “We hadden de volledige controle ne na de 0-1 leek dat nog meer het geval te zijn. Maar dan kreeg Moeskroen twee kansen en daaruit scoorden ze dan. Terwijl we de match gewoon hadden moeten uitspelen.”

Twee doelpunten cadeau

Ook de twee doelpunten, “cadeau’s”, zoals Depoitre ze noemt, zijn voer om te analyseren. “Zij hebben die met plezier uitgepakt. Daardoor keren wij wel met lege handen terug naar Gent.”

En dus blijft AA Gent hangen met vier op negen. Depoitre heeft alvast zijn nul weggeveegd. “Het was al even geleden dat ik scoorde, dus nog eens juichen was leuk. Alleen spijtig dat we hierdoor geen drie punten pakken”, besloot de aanvaller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in