Depoitre: “Messi mist ook”

0
Laurent Depoitre KAA Gent reactie closer

Laurent Depoitre zal er nog steeds over aangesproken worden: zijn misser tegen Sint-Truiden was hét gespreksonderwerp maandagochtend op verscheidene werkvloeren in het Vlaamse land. Tot dusver hadden we de spits daar nog niet over gehoord, maar vlak voor de topper tegen Anderlecht sprak hij wel.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

“Ja, ik heb veel aan die ene kans gedacht”, vertelt Laurent Depoitre in Het Nieuwsblad. “Op honderd keer gaat die er een keer niet in, zoals afgelopen zondag. Iedereen zegt dat ik beter de bal opzij naar Kvilitaia had gegeven, maar doelman Daniel Schmidt had die passlijn goed afgesloten. Dat lijkt niet zo op de beelden, maar het was wel zo.”

“Niets met egoïsme te maken”

“Daarom leek het me beter om zelf te trappen. Ik heb het ook zo aan Giorgi uitgelegd. Het had niets met egoïsme te maken, het leek me gewoon de beste optie. Maar ik had te veel tijd en aarzelde daardoor te lang.”

De kritiek was onverbiddelijk, maar het deert de aanvaller niet. “Ik heb Lionel Messi ook al grote kansen zien missen. Zelfs voor een leeg doel. Dat gebeurt”, zegt hij nog. “Het zou niet mogen, maar toch gebeurt het regelmatig.”

Op het veld van Anderlecht kan hij straks alvast proberen om die misser snel uit te wissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in