Depoitre legt uit waarom hij Club Brugge en Anderlecht links liet liggen voor AA Gent

0

Laurent Depoitre is na zijn doelpunten tegen Moeskroen en AEK Larnaca weer 100 procent Buffalo. Na zijn avontuurtjes bij FC Porto en Huddersfield Town weigerde de 30-jarige aanvaller verschillende aanbiedingen uit binnen- en buitenland om terug te keren naar ‘zijn’ Ghelamco Arena.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Depoitre kon ook bij verschillende clubs uit Engeland, België en Turkije aan de slag

“Ik had in Engeland en België contacten met meerdere clubs, ik kon ook naar Turkije en meer exotische landen. Ik heb meteen gedacht: ‘Waarom niet terug naar AA Gent?’ Ik had er vooral nood aan om weer plezier te vinden op het veld. En dat heb ik nergens meer gehad dan in mijn eerste periode bij AA Gent”, zegt Depoitre in Het Laatste Nieuws.

“Terugkeren naar AA Gent voelt aan als thuiskomen”

Ook Anderlecht en Club Brugge werden in verschillende kranten genoemd als mogelijke opties voor Laurent Depoitre. “Het is niet dat ik de keuze had tussen alle topclubs in België, maar terugkeren naar AA Gent was voor mij als thuiskomen. Hier is voor mij alles begonnen op het hoogste niveau. Hier vond ik alles terug uit die periode. Het is ook een échte uitdaging, want de verwachtingen liggen heel hoog bij de fans. Dat maakt dat ik veel te bewijzen heb, de lat ligt hoog. Maar dat is net een mooie challenge”, besluit Depoitre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in