Maakt ‘Lolo’ ook Europees zijn rentree?

0
Laurent Depoitre KAA Gent presentatie
Laurent Depoitre (Bron: kaagent.be)

Goed nieuws voor AA Gent en Jess Thorup. Donderdag kan het tegen AEK Larnaca rekenen op zijn vaste defensie. In principe is Dylan Bronn namelijk beschikbaar en speelgerechtigd. Voorin kan de Europese terugkeer voor Laurent Depoitre volgen. Beiden werden toegevoegd op de Europese lijst.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Terugblik op twee weken geleden. Dinsdag 23 juli 2019. Laurent Depoitre keerde terug naar AA Gent. Het was echter te vroeg voor hem om op de Europese lijst te gaan staan. Speelminuten zaten er dan nog niet in. Afgelopen zondag keerde tegen AS Eupen hij door de grote poort terug bij de Buffalo’s.

Jess Thorup zag wat hij zag en beloonde Laurent Depoitre nu ook met een plaatsje op de Europese lijst voor de wedstrijden tegen AEK Larnaca. Daar staat overigens ook Dylan Bronn op. De heenwedstrijd van donderdag komt meer dan waarschijnlijk te vroeg, maar het toont nog maar eens aan dat AA Gent de verdediger niet kwijt wil.

Geen Rosted, Sylla en Beridze

In totaal zijn er vijf wissels gebeurd. Arnaud Souquet (ondertussen al weg bij Gent), Jean-Luc Dompé en Giorgi Kvilitaia komen mee op de lijst. Eraf zijn Anderson Esiti (vertrokken richting PAOK), Mamadou Sylla, Giorgi Beridze en Sigurd Rosted. Mogelijk mogen we ons binnenkort van die laatste drie ook verwachten aan uitgaand transfernieuws.

Ook derde doelman Jari De Busser staat er niet op. Hij wordt vervangen door de jonge Timothy Martin. Die neemt als jeugdspeler geen kostbare plaats in op de Europese lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in