Dejaegere over rest Play Off I: “We zijn op de goede weg”

0
Brecht Dejaegere KAA Gent interview

AA Gent is met nul op negen begonnen aan Play Off I. Toch hebben de Buffalo’s net iets meer vertrouwen dan pakweg Anderlecht, dat even ‘goed’ aan de Play Offs is begonnen. “De omkanteling kan snel gebeuren”, vertelde Brecht Dejaegere gisteren op VIER.

“Helaas hebben we nog geen punten gepakt”, begint Dejaegere het verhaal over deze Play Offs. “Maar ik denk dat we op de goede weg zijn. De omkanteling kan snel gebeuren, misschien zaterdag al tegen Antwerp. We misten onze start, maar toonden dat we aanvallend willen voetballen en hopelijk volgende punten snel.”

Beker

Door de overwinning van Antwerp op het veld van Anderlecht is er al een kloofje voor de derde plaats. “Die willen we zo snel mogelijk te pakken hebben”, klinkt het nog, al heeft AA Gent ook nog de bekerfinale als stok achter de deur. “Het is een groot doel, want we kunnen ons kwalificeren voor Europees voetbal.”

“We moeten dan duidelijk maken vanaf de eerste minuut dat we de beker willen winnen. Als we een paar wedstrijden kunnen winnen, dan kan je ook met vertrouwen richting bekerfinale gaan. Moesten de punten achterblijven, kan dat ook meespelen. Maar qua vertrouwen zit het goed.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in