Dejaegere over EL-loting: “Hadden liever echte topploeg”

0
Brecht Dejaegere KAA Gent interview

Het Franse Saint-Etienne, het Duitse Wolfsburg en het Oekraïense Oleksandria. Ziehier de poule van AA Gent in de Europa League. De Buffalo’s zien zo hun kans op een Manchester United, Arsenal of andere topploeg door de neus geboord worden.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

AA Gent werd vrijdagmiddag aan groep L gekoppeld in de Europa League. Daarin zat al het Duitse Wolfsburg. Later kwamen daar ook nog het Franse Saint-Etienne en het Oekraïense Oleksandria bij. Allemaal ploegen met een geschiedenis. Zeker met de Duitsers hebben de Buffalo’s nog een eitje te pellen.

“Wolfsburg is speciaal”

“Het is zeker speciaal om terug tegen Wolfsburg te spelen”, vertelde Brecht Dejaegere in Het Laatste Nieuws. Toen ging het om een wedstrijd in de achtste finales van de Champions League en werden de Buffalo’s uitgeschakeld. “Toch hadden we liever een echte topploeg getrokken.”

“Maar we kunnen in deze groep zeker een resultaat halen”, klonk het nog bij de middenvelder. Daarmee trad hij algemeen manager Michel Louwagie bij. “Oleksandria is zeer onbekend, maar dat is altijd verrassend en leuk. We zullen zien wat dat geeft.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in