Dejaegere na Europese match: “Schat onze kansen hoog in”

0
Brecht Dejaegere reactie na match KAA Gent
Brecht Dejaegere

Brecht Dejaegere was opgelucht en blij na de overwinning gisteren in de voorrondes van de Europa League. De 2-1-zege geeft vertrouwen in een goeie afloop om het behalen van de poules. “Volgende week moeten we het gewoon afmaken”, stelt hij op de website van de club.

VOORSPEL DE WEDSTRIJDEN VAN KAA GENT EN KRIJG EEN BONUS MET DE CODE ‘KAAGENTFANS’

Gent voetbalde een pak kansen bij elkaar, toch duurde het tot halfweg de tweede helft tot de Kroatische doelman van Rijeka zich moest omdraaien. Laurent Depoitre zorgde met twee doelpunten voor de bevrijding. “Het positieve gevoel overheerst” opent Brecht Dejaegere.

“We hebben weinig weggegeven, maar het is zeer vervelend als ze dan net uit die ene kans scoren. Gelukkig hadden we een goede reactie in huis en scoren we nog twee keer”, glimlachte de middenvelder. “Volgende week moeten we het gewoon afmaken. Als we scherp zijn en nuchter voetballen, schat ik onze kansen hoog in.”

Sven Kums

Niet alleen de wedstrijd was gespreksonderwerp, ook de terugkeer van Sven Kums was dat. “Hij stuurde me net voor het nationaal nieuws werd een berichtje: ‘ik kom een jaartje terug.’ Ja, het is fantastisch dat een oude vriend terug is”, besloot Dejaegere, die samen met Sven Kums schitterde in de hoogdagen van de Buffalo’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in