Dejaegere helpt Gent aan eerste zege: “Makkelijker kon niet”

0
Brecht Dejaegere KAA Gent interview

Met een doelpunt bezorgde Brecht Dejaegere AA Gent al snel een 0-1-voorsprong, maar nog voor de rust moest hij geblesseerd het veld verlaten. “Mijn doelpunt? Dat was een hele mooie actie van Arnaud Souquet. Hij deed al het werk, ik moest gewoon binnentikken”, lachte de middenvelder.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP WEDSTRIJDEN VAN DE BUFFALO’S!

“We zijn er altijd in blijven geloven”, opende Brecht Dejaegere op de website van de club. “Na onze goeie match is het dubbel zo mooi dat we de volle buit pakken hier in Luik. En het was een verdiende overwinning. We zijn verder gegaan op ons elan na de goeie prestatie tegen Club Brugge.”

Want tot dusver is de Play Off I-campagne van AA Gent er eentje om snel te vergeten. “We wilden tonen dat we wel degelijk bij de eerste zes thuishoren en dat we ook wedstrijden kunnen winnen. Ik ben tevreden dat we die mentale weerbaarheid getoond na die twee gelijkmakers. Dan doet het extra deugd om toch nog die drie punten mee naar huis te nemen.”

Europees voetbal

“Mijn doelpunt? Dat was een hele mooie actie van Arnaud Souquet. Hij deed al het werk en ik moest hem gewoon maar binnentikken. Makkelijker kan niet”, lachte Dejaegere nog verder, die met AA Gent nu vol mikt op plaats vijf die mogelijk nog Europees voetbal kan opleveren.

“Deze zege geeft ons extra motivatie om die laatste matchen tot een goed einde te brengen. Die vijfde plaats is nog steeds een doel”, besloot Dejaegere nog. Enkel als KV Mechelen gestraft wordt, kan de vijfde plek Europees voetbal opleveren. Dan gaat het ticket van de promovendus richting de derde in Play Off I en schuiven de andere tickets door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in