Verlaat Dejaegere Gent? ‘Anderlecht en Standard polsten makelaar’

0
Brecht Dejaegere AA Gent interview

Heeft Brecht Dejaegere nog een toekomst bij AA Gent? Natuurlijk. Maar ook bij andere Belgische ploegen heeft Dejaegere zijn plaats. De middenvelder wordt, volgens Het Laatste Nieuws, geciteerd bij Anderlecht en Standard. Met zijn huidige club is echter nog geen contact opgenomen, maar het contract bij de Buffalo’s loopt tot juni 2022.

REGISTREER JE NU EN KRIJG TOT 200 EURO CADEAU OM TE WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN!

De 28-jarige Brecht Dejaegere heeft er een moeilijke periode op zitten bij AA Gent. Daar maakte hij de mooie periode onder Vanhaezebrouck mee, maar de laatste maanden zit hij meer op de bank dan wat anders. “Ik heb bij Gent elk jaar bewezen wat ik kon en daar mocht wat meer vertrouwen tegenover staan”, vertelde hij na de laatste wedstrijd.

De interesse van Standard en Anderlecht is niet geheel onlogisch. Beiden zagen deze mercato al een speler vertrekken. De Rouches zagen Razvan Marin vertrekken richting Ajax, bij paars-wit staat Adrien Trebel op vertrekken. Zij kunnen beiden een toegevoegde waarde op het middenveld gebruiken.

“Sterkhouders behouden”

Dejaegeres bobijntje is lang nog niet af. Hij verzorgde zich goed en stelde zich altijd professioneel op. Bovendien heeft hij persoonlijkheid, durft hij zijn mening geven in een kleedkamer en zorgt steeds voor een mix van enthousiasme en kwaliteit. Maar de interesse van de clubs is beperkt tot gesprekken met de makelaar. De Buffalo’s werden nog niet op de hoogte gesteld.

“Het is onze bedoeling om de sterkhouders maximaal te behouden”, verklaarde Ivan De Witte in dezelfde krant. “Voor Brecht Dejaegere is volgend seizoen zonder twijfel een plaats in onze kern. We zullen zien wat de mercato brengt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Reageer hier!
Geef hier je naam in